9 december 2013

Ketuva

Ketuva
500 gr yogurt
 5 bardak un  2 yumurta
1 kabartma tozu
1 tatli kasigi tuz

Ic harci icin
Istege bagli
Salam sucuk peynir
Ben beyaz peynir kullandim
Biber domates
Kizartmak icin bol siviyag

Hamur malzemesi hepsi karistirilir guzelce yogurulur 10-15 dkk dinlendiriir
Buyuk acabilirseniz hamur iki bezeye ayrilir
Benim buyuk acma imkanim olmadigi icin 6 bezeye ayirdim
Bir bezeyi acip araliklarla ic malzemesi konup bir diger bezede acilip bu bezemin uzerine kapatilir bir bardak yardimiyla kesilir
Bol yagda kizartilir 
Arada ki cikan parcalarida  ciktigi gibi kizartabirsiniz

Asla ama asla yag cekmeyen
Bir hamur kazartmasidir siddetle tavsiye ediyorum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...