8 december 2013

Ağlayan pasta


4 yumurta 3 fincan ( küçük fincan) şekerle iyice çırpın bayağı sürüyo sonra yarım fincan su iki yemek kaşığı kakao ve 3 fincan unu eleyerek bu karışıma ekliyoruz fakat bu sefer tahta kaşıkla karıştırıp yağlanmış kare borcama döküp fırına veriyoz piştikten sonra çıkarıp üzerine 1,5 su bardağı süt döküp soğuma bırakıyoruz
Bir paket krem şanti yapıp dolaba koyalım bir paket çikolata sosu yapıyoruz onuda soğuması için bir kenara koyuyoruz yalnız kaymak tutmaması için aradabir karıştıralım sonra soğuyan kekin üzerine önce kremşantiyi sonra çikolatalı sosu döküyoruz ,,afiyet olsuuun .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...